O nas

Olga
Magister sztuki, absolwentka Sztuk Pięknych (z dyplomem z dziedziny plastyki intermedialnej),
a wcześniej liceum plastycznego, a jeszcze wcześniej (to dla dociekliwych) – szkoły podstawowej.
Aktywna zawodowo i macierzyńsko. Profesjonalny i zaangażowany researcher rzeczy pięknych.
(Z braku czasu) uleczona z łowów w lumpeksach. I fakt najważniejszy – od niemal 6 lat
Prowadzi bloga, który zyskał wielu wiernych przyjaciół.
Ich liczba na dziś to grubych pare tysięcy.

Monika
Dyplomowany socjolog, z zawodu zaś (i ponoć z charakteru) dziennikarz. Kiedyś, jako telewizyjny
reporter i wydawca, szukała newsów, teraz szuka dobrej literatury dla siebie i syna
(mąż czyta to, co mu poleci;). Pisze, prowadzi szkolenia i projekty unijne. Lubi czytać
(a to niespodzianka!) i malować.   

Natalia
Dyplomowany dietetyk, która prawdziwy poligon kulinarny przechodzi codziennie, we własnej kuchni.
Jej córka jest lub była uczulona na: gluten, pszenicę (także skrobię pszenną bezglutenową),
mleko krowie, mleko kozie, jaja, soję, ryby, drób, indyka, wołowinę, dynię, sezam, siemię lniane,
słonecznik, wszystkie orzechy, czekoladę, konserwanty i barwniki. Jak już wyjdzie z kuchni,
lubi się „bawić” – zabawkami z PRL-u, które kolekcjonuje.

1 komentarz: